Om christina sommer Psykologisk og pædagogisk konsulent

”Det er en fantastisk gave, at opleve den ro, tryghed og spirende optimisme, som opstår når et menneske føler sig hørt og forstået. At blive bedre til at forstå det autistiske perspektiv, kræver at vi tør sætte parentes om eget perspektiv. Jeg øver mig stadig og bliver klogere hver dag over de mange nye perspektiver”

Christina Sommer

Om Christina Sommer

Christina Sommer arbejder som psykologisk og pædagogisk konsulent og har siden 2006 specialiseret sig indenfor autismeområdet. Hun er uddannet fra Roskilde universitetscenter med en Bachelorgrad i Socialvidenskab og en videre overbygning på Psykologi, med afsluttede fag indenfor personligheds-, udviklings- og kunstpsykologi.

Sidenhen har Christina efteruddannet sig og taget VITA kursus hos Psykolog Kirsten Callesen, og er DISCO certificeret på Lorna Wing Centret, Det Nationale Autismeinstitut i England.

Fra 2009-2019 har Christina været tilknyttet konsulent i Psykologisk Ressourcecenter.
Christina er en af de førende specialister indenfor autismeområdet i Danmark, og er specialiseret i følgende områder; Børne/unge samtaler, forældrerådgivning, følgetilstande som, angst, spiseforstyrrelser, selvskade og belastningsreaktioner.

Christina har et tæt samarbejde med psykiatrien, kommunale og private bosteder, (Special)skoleområdet, behandlingsskoler og kommuner rundt om i hele landet.

Christina har endvidere stor erfaring med at undervise, holde foredrag for og supervision af fagfolk, og har igennem en årrække samarbejdet med Landsforeningen Autisme, hvor hun har fungeret som kursusleder på kurser om: ’Angst og Autisme’, ’Spiseforstyrrelser og Autisme’ og Piger og Autisme’.

Christina Sommer medvirkede desuden i TV-Dokumentaren ’De skjulte talenter’, som en ud af to eksperter i serien.

Send en mail til Christina Sommer

Og så vil hun kontakte dig vedrørende nærmere forløb