For fagpersoner

”At koble teori til praksis kan være en stor udfordring. Når man synes at man forstår og alligevel kommer til kort i hverdagen. At arbejde med mennesker som tager alt ind og bemærker detaljer vi andre ikke får øje på, kræver at vi konstant skal forsøge at se tingene fra et helt andet perspektiv. Et perspektiv som vi måske ikke har fået øje på endnu”

Christina Sommer

Arbejder du/I med mennesker med Autisme, ADHD, belastningsreaktioner og følgetilstande?

Har du/I brug for at blive endnu skarpere på, at forstå hvordan autismen kommer til udtryk hos den enkelte? Håndtere følgetilstande og skabe endnu bedre autismevenlige miljøer for de mennesker som I arbejder med? Så kan jeg hjælpe jer med:

  • Supervisionsforløb for: Institutioner, skoler, bosteder, psykologer, psykiatri, sagsbehandlere og andre fagpersoner, der arbejder med mennesker med Autisme og ADHD.

 

  • Temadage og kursusforløb for hele jeres personalegruppe. Herunder: ’Introduktion til Autisme’, ’Forskellige Autismeprofiler og Maskering’, ’Autisme og Angst’, ’Autisme og Forstyrret Spisning’, ‘Autisme og ADHD’, ‘Belastning og Kravundgåelse’, ‘Sociale Historier’ og ‘Struktur og Visualisering i Hverdagen’.

 

  • Foredrag om Autisme, ADHD og følgetilstande, tilrettelægges efter aftale.

 

  • Kommunikationsforløb til bosteder. Når kommunikationen er svær eller er kørt fast, mellem en borger og personalet, tilbydes et særlig tilrettelagt forløb, hvor der arbejdes på at oversætte fra borger til personale og omvendt. Ofte er det de mange små mellemregninger som mangler, når vi kommunikerer med mennesker med autisme. Hvad er væsentligt at få sagt og få spurgt ind til? Den verbale kommunikation, hvor det enkelte ord kan have betydning for om man overhovedet er på samme spor og den nonverbale kommunikation, i form af mimik og kropssprog, som kan forvirre og skabe usikkerhed og misforståelser. Forløb sammensættes efter aftale.

 

  • Har I andre ønsker ift. at opkvalificere jeres medarbejdere, er i velkomne til at skrive en mail.

Send en mail til Christina Sommer

Og så vil hun kontakte dig vedrørende nærmere forløb